Zbulohen detajet, data dhe vendi ku do realizohet Festivali i Këngës

Festivali i i Këngës është ndër të paktat evente të muzikës që nuk është anuluar si pasojë e pandemisë së koronavirusit. Stafi drejtues i festivalit ka realizuar një takim në mjediset e RTSH-së, e ku kanë zbuluar se festivali do të mbahet midis datave 17-26 dhjetor.

Drejtori i Festivalit, Martin Leka, ka prezantuar sot stafin e këtij edicioni, i cili do të mbajë firmën e regjisorit Pali Kule, skenar të gazetarit Blendi Salaj, i cili do të bashkëdrejtojë këtë edicion me aktoren dhe moderatoren Jonida Vokshi.

Festivali do të mbahet këtë vit në kushte të veçanta, për shkak të rrethanave të krijuara nga covid 19, në mjedis të hapur, pranë sheshit “Italia” në kryeqytet.

Njoftimi

Stafi drejtues i Festivalit të 59-të të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar realizoi sot një takim në mjediset e RTSH-së ku ishin të ftuar, autorët, interpretuesit dhe gazetarët e kulturës. Drejtori i Festivalit, Martin Leka, prezantoi stafin e këtij edicioni, i cili do të mbajë firmën e regjisorit Pali Kule, skenar të gazetarit Blendi Salaj, i cili do të bashkëdrejtojë këtë edicion me aktoren dhe moderatoren Jonida Vokshi. Në takim u shpalos platforma e Festivalit të 59-të i cili do të mbahet këtë vit në kushte të veçanta, për shkak të rrethanave të krijuara nga covid 19, në mjedis të hapur, pranë sheshit “Italia” në kryeqytet. Interpretuesit kanë mundësi të përcjellin këngën e tyre artistiksht, nëpërmjet performancave që do të lejojnë jo më shumë se 7 persona në skenë, përfshirë interpretuesin, duke respektuar protokollin e masave anti-covid të përcaktuar nga Ministria e Shëndetësisë. Festivali do të mbahet midis datave 17-26 dhjetor, në varësi të kushteve të diktuara nga pandemia dhe moti.

 

View this post on Instagram

 

Stafi drejtues i Festivalit të 59-të të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar realizoi sot një takim në mjediset e RTSH-së ku ishin të ftuar, autorët, interpretuesit dhe gazetarët e kulturës. Drejtori i Festivalit, Martin Leka, prezantoi stafin e këtij edicioni, i cili do të mbajë firmën e regjisorit Pali Kule, skenar të gazetarit Blendi Salaj, i cili do të bashkëdrejtojë këtë edicion me aktoren dhe moderatoren Jonida Vokshi. Në takim u shpalos platforma e Festivalit të 59-të i cili do të mbahet këtë vit në kushte të veçanta, për shkak të rrethanave të krijuara nga covid 19, në mjedis të hapur, pranë sheshit “Italia” në kryeqytet. Interpretuesit kanë mundësi të përcjellin këngën e tyre artistiksht, nëpërmjet performancave që do të lejojnë jo më shumë se 7 persona në skenë, përfshirë interpretuesin, duke respektuar protokollin e masave anti-covid të përcaktuar nga Ministria e Shëndetësisë. Festivali do të mbahet midis datave 17-26 dhjetor, në varësi të kushteve të diktuara nga pandemia dhe moti. #fest59 #festivali59 #rtsh #eurovision

A post shared by Festivali i Këngës në RTSH (@festivali_rtsh) on