Zbrazi karikatorin mbi to, ja kë përdori si karrem 59-vjeçari

Autori i vrasjes së dy motrave në Astir, ka përdorur fëmijën e njërës prej tyre për të hyrë në banesë. Ato e kishin ndjerë rrezikun, pasi kishin tentuar për t’u ndarë përfundimisht me të.

Përparim Ademi, para se të ngjitej në apartament, ka marrë njërin nga fëmijët që po luante poshtë pallatit, duke e përdorur si karrem për të hyrë brenda. Dy motrat Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani, kanë qenë duke ngrënë bukë.

Paraditen e sotme, Gjykata e Tiranës vendosi masën e sigurisë “arrest në burg” për 59-vjeçarin Përparim Ademi, i cili dy ditë më parë vrau motrat Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani.

Edhe prokurori i çështjes kërkoi të njëjtën masë sigurie ndaj 59-vjeçarit, i cili akuzohet për “vrasje për shkak të marrëdhënieve familjare”.

Përparim Ademi ka pranuar vrasjen dhe ka kërkuar falje. 59-vjeçari u tha hetuesve se mendonte që Zhaneta kishte lidhje tjetër, ndaj dhe e vrau.