Young Zerka nuk i ka dhënë fund lidhjes me Ronela Hajatin, ja provat

Pak kohë më parë, në mediat rozë u përfol për një ndarje të mundshme mes këngëtares së njohur Ronela Hajati dhe Young Zerkas. Thashethemet përflisnin se arsyeja që çoi në ndarje lidhej me faktin se Ronela dëshironte ta zyrtarizonte lidhjen me Zerkën, duke qenë se ata bashkëjetonin.

Mirëpo së fundmi, gjatë një interviste për “Mirage”, këngëtari konfirmoi se bashkëjeton me Ronelën.

Pasi gazetari e pyeti për Ronelën, Young Zerka tha: “Ronelën e lashë në shtëpi pak, se kishte punë me projekte të tjera, po i përgatit dhe e lashë në shtëpi. Ajo po punon me projekte të tjera, unë po punoj me projektet e mia!”.