Video/ Xhelal Mziu: Çdo person i dyshimtë do ta pësojë njësoj si ai i Elbasanit

Gjatë një takimi elektoral në zonën që mbulon, kandidati Xhelal Mziu u ka bërë thirrje qytetarëve që të njoftojnë çdo rast të tentativës së blerjes së votës, teksa paralajmëroi fundin “si ai i elbasanit’ për ata që tentojnë të korruptojnë.

Xhelal Mziu: “Kemi ngritur grupet e gatshme. Nga sot e në vazhdim, çdo person i dyshimtë që lëviz në lagjet tuaja, mjafton një telefonatë dhe ai do ta pësojë njësoj si ai i Elbasanit”