Vra*ja në ish-Bllok në 2018, Ervis Martinaj dënohet me 3.8 vite burg

Gjykata e Tiranës ka dënuar me 3.8 vite burg Ervis Martinaj  për vrasjen e ndodhur në zonën e ish Bllokut në vitin 2018.

Kujtojmë se në përplasjen me armë mbeti i vrarë Fabiol Gaxhaj dhe u plagos vetë Ervis Martinaj si dhe Elion Hato.

Martinaj akuzohet për 4 vepra penale atë të “organizimit të paligjshëm të lojërave të fati”, “falsifikim letërnjoftimesh”, “fshehje të ardhurash” dhe “sigurimi i mjeteve dhe kushteve për të kyer një vrasje”.

Gjykata e Tiranës e shpalli fajtor dhe e dënoi Martinaj me 5.6 vite burg, por për shkak të gjykimit të shkurtuar ai përfitoi uljen e 1/3-ës së dënimit duke u dënuar me 3.8 vite burg.