Voton edhe Anita Haradinaj, bashkëshortja e Ramush Haradinajt

Ka votuar ditën e sotme dhe Anita Haradinaj, bashkëshortja e liderit të AAK-së, Ramush Haradinajt. Anita ka shtetësi shqiptare.

“I ftoj të gjithë Shqiptarët që me të drejtën e votës së tyre sot të përcaktojnë të ardhmen e Shqiperisë Evropiane”