VIDEO/ Rama me fëmijët në Kamëz: Bëjeni njëçik atë ‘Rama ik’

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur disa fëmijë në Kamëz të cilët kishin mbaruar mësimin duke bërë disa batuta.

Ai i kërkoi fëmijëve që të thërrisnin bashkë ‘Rama ik’, teksa fëmijët e kanë falënderuar për rindërtimin e shkollës ‘’Halit Çoka’’.

Rama nuk ka kursyer batutat duke i pyetur fëmijët se ku i kishin shoqet dhe nëse kishin mësim tani apo jo.

Rama: Po shoqet ku i keni? E morët për keq. Në shtëpi i keni? Po mësim nuk keni?