VIDEO/ Favore seksuale dhe dhurata për provimet, demaskohet pedagogu në Elbasan

Emisioni “Stop” solli sonte një tjetër skandal përmes kameras së fshehtë. Auditoret e Universitetit dhe mënyra se si merren provimet në to, ishin në qendër të skandalit. “Stop” dokumentoi me zë dhe figurë se si pedagogu Denis Himçi i kërkonte një studenteje raport intim, në këmbim të marrjes së provimeve. Jo vetëm lëndën e tij, … Vazhdoni me leximin e VIDEO/ Favore seksuale dhe dhurata për provimet, demaskohet pedagogu në Elbasan