Verifikimi i banesave/ USAID sjell në Shqipëri inxhinierë nga Los Angeles

Ambasada Amerikane në Tiranë bën të ditur se USAID ka dërguar dje në Shqipëri inxhinierë strukturash nga Departamentet Zjarrfikëse të konteve Fairfax dhe Los Angeles. Përmes një postimi në Facebook, ambasada thotë se këta zjarrfikës do të ndihmojnë në vlerësimin e dëmeve në godinat dhe infrastrukturat e dëmtuara nga tërmeti. Sipas tyre, ekipi do të … Vazhdoni me leximin e Verifikimi i banesave/ USAID sjell në Shqipëri inxhinierë nga Los Angeles