U fol për ndryshim kufijsh / Rama reagon ndaj mediave të huaja: Turp!

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka reaguar pas lajmeve se ai, ka mbështetur një hartë të re kufinjsh midis Serbisë dhe Kosovës.

Reagimi i Ramës:

çfarë zhgënjimi për të parë një letër kaq me reputacion të lartë të sillet si një përhapës i lajmeve të rreme! Unë kurrë nuk kam thënë ndonjë gjë në lidhje me “jo letër dhe hartë” dhe kurrë nuk kam mbështetur ndonjë vizatim kufiri përgjatë vijave etnike midis SRB & KOS! # Turpërimi”