Të dënuar për vrasje dhe terrorizëm, 3 persona do deklarojnë pasurinë

Operacioni Forca e Ligjit, ka zbarkuar në Mirditë dhe Lezhë, ku u kërkon vetëdeklarimin e pasurisë 3-ish të dënuarve për vrasje dhe terrorizëm.

Shtetasit që duhet të plotësojnë formularin janë:

A.N., banues në Rubik, Mirditë, i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”, kryer në bashkëpunim;

B.L., banues në Perlat, Mirditë, i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”;

B.L., banues në Lezhë, i dënuar për “Vepra me qëllime terroriste nëpërmjet shkaktimit të ndërprerjes së energjisë elektrike”, mbetur në tentativë, kryer në bashkëpunim.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.