Stërnipi i Duçes te Lacio, flet e ëma: Nuk dua t’i kujtojnë prejardhjen

Stërnipi i ish-udhëheqësit fashist i Italisë, Benito Musolini (1883-1945), Romano Floriani Musolini, u bashkua me skuadrën e 19-vjeçarëve të Lacios.

Romano, 18 vjeç, është nipi i ish-udhëheqësit fashit, Musolini, i njohur ndryshe si Duçe, dhe luan në krahun e djathtë të mbrojtjes.

Lojtari ka qenë pjesë e 18-vjeçarëve të Lacios, por tani ka pasur një ngritje, duke kaluar te ekipi i 19-vjeçarëve ose siç njihet ndryshe Lacio Primavera. Në një intervistë të dhënë së fundmi, nëna e Romanos, Alesandria, është shprehur se nuk dëshiron që t’i kujtojnë prejardhjen e djalit të sajtij.

“Është një temë që unë preferoj të qëndroj larg. Nuk dua t’i kujtojnë prejardhjen. Djali im nuk dëshiron asnjë ndërhyrje në jetën e tij dhe gjërat e tij.”, tha e ëma e mbrojtësit.