“S’pranoj. Po bëheshit copash për të”, Atdheu refuzon Melisën në takim

Konkurrenti më i ri në “Për’puthen”, është në shenjestrën e vajzave. Murati, u kthye në një ‘mollë sheri’ mes Sindit dhe Melisës.

“Ke frikë se të ikën nga duart”, u shpreh Melisa, pasi Sindi e zgjodhi në takim. Ndodhur në këto kushte, zgjedhja e Melisës ishte Atdheu, por konkurrenti e refuzoi.

Mjaft i revoltuar, ai tha se vajzat po ziheshin për Muratin, ndaj nuk dëshironte të bënte takim pas ftesës së Melisës.

Pjesë nga biseda mes tyre:

Melisa: Sa shpejt mi, këto prurjet e reja veç me i kap, se ke frikë mos të ikin nga duart.

Sindi: S’më ikën gjë nga duart mua. S’ma ka vënë njeri x këtu kështu që…

Melisa: Po të kanë thënë pulë e lagur…

Sindi: Secili ka vendin e vet, nëse Murati ndjen diçka për ty më vonë, është zgjedhja e vet.

Sindi: Takimi me ty vërtetoi diçka dhe dua ta njoh më shumë.

Melisa: Të pëlqeu si fliste me mua?

Sindi: Jo ndaj teje.

Melisa: Unë i bëj pyetje një orë e kjo vazhdon dërr dërr.

Atdheu: Nuk pranoj. Merrni Muratin e ndani në gjysmë. Unë nuk pranoj takim. Po bëheshit copash për Muratin…merrni Muratin, e ndani përgjysmë. Tani jam zgjedhja e dytë unë?

Melisa: Po flisja unë me Sindin.

Atdheu: Opsioni i dytë.

Melisa: Nuk ka lidhje për zgjedhje të dytë, unë e kam thënë që në fillim Atdhe, po ta shpjegoj. Unë kam preferencat e mia në mendje, nëse ti nuk do të pranosh në rregull, unë nuk detyroj njeri.

Atdheu: S’kam asgjë personale me ty, po kam qenë këtu para Muratit edhe kurrë nuk më ke ftuar në takim.

Melisa: Po ke qenë në takime me tjerat Atdhe, ke qenë gjatë gjithë kohës në takime me tjera.

Atdheu: E mirë, e pranoj.