Sondazhi për Tiranën/ PS merr 48% të votave, PD dhe LSI marrin 50%

Lidhur me Tiranën, duket se “lufta” mes opozitës dhe mazhorancës do të jetë e ngushtë.

Sipas sondazhit të Notos në RTV Ora, 46-50% do të votonin për PS-së, pra një mesatare 48%.

Ndërkohë, koalicioni opozita 41-45%, me një mesatare prej 43%. LSI-ja nga ana tjetër merr 5-9%, me një mesatare 7%.

Nisma Thurje, sipas sondazhit, merr 0-1%, ndërsa partitë e tjera 0.5-2.5%.

Në Tiranë shifra e të pavendosurve vazhdon të jetë e lartë dhe kap një shifër 26%.

Referuar rezultateve të Tiranës në vitin 2017 PS ka rënë vetëm me 0.2%, ndërsa PD është rritur me 8.4%.