Shumica duan largimin e tij/ 70 % e qytetarëve të Tiranës kundër punës së Ramës

Në shumicë dërrmuese, qytetarët e Tiranës nuk e vlerësojnë punën që po bën Edi Rama.

Sipas sondazhit të ‘Flame Tree Advisors’ në ‘Çim Peka LIVE’, më shumë se 69.7 për qind e qytetarëve të Tiranës mendojnë se Rama po punon keq dhe dobër.

Vetëm 13.4 për qind mendojnë se ai po punon shkëlqyeshëm.

Ndërkaq 57.6 për qind e qytetarëve duan që Edi Rama të ikë dhe të ndryshojë qeverisja.