‘Rregulla të reja loje’ Kryeministri tregon se çfarë do ndryshojë brenda muajit

Në mbledhjen e sotme të qeverisë, kryeministri Rama ka folur sërish për situatën aktuale. Ai ka bërë me dije se në datë 19 dhjetor do të prezantohet ligji i ri i posaçëm për rindërtimin. Kryeminstri Rama i ka kërkuar komisionit të ligjeve dhe ministres së Drejtësisë që të përgatisin ligjin brenda afatit që ai ka … Vazhdoni me leximin e ‘Rregulla të reja loje’ Kryeministri tregon se çfarë do ndryshojë brenda muajit