Rama: Tatim fitimi dhe TVSH-ja zero për bizneset e vogla deri në vitin 2029

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar ditën e sotme takime me bizneset e vogla në qytetin e Beratit, ku ka dhënë 2 lajme të rëndësishme për ta.

Rama u shpreh se tatim fitimi dhe tvsh-ja për këto biznese do të jenë zero deri në vitin 2029.

Sipas kreut të qeverisë, në vitin 2013 ishin të regjistruar 60 mijë biznese, ndërsa sot janë 100 mijë.

”Tatim fitimi ZERO Tvsh ZERO deri në 2029 për të gjitha bizneset e vogla.
Në 2013 ishin 60 mijë, sot janë 100 mijë dhe do të rriten më shpejt se asnjëherë më parë në Mandatin e Tretë. *Berat”, shkruan Rama në rrjetin social, Facebook.