Rama nxjerr kurbën e vaksinimit ndaj CO*ID-19: Do fitojmë!

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka nxjerrë kurbën e vaksinimit të COVID-19, ku pasqyrohen të dhënat e 7 ditëve të fundit në rajon dhe Europë.

Statusi i tij:

Ne do ta fitojmë këtë luftë me lidership, organizim, këmbëngulje e durim të madh dhe përmes vaksinimit të pandalur masiv, do të kemi një sezon turistik të lehtësuar ndjeshëm😍

*të dhënat e barometrit global për ritmin e vaksinimit 7 ditët e fundit