Rama në avionin e Londër – Kukës: Për Kukës ëë, po si shpjegohet u bë aeroporti

Bisedë mes Ramës dhe një emigranti:

Rama: Për Kukës ëë, po si shpjegohet u bë aeroporti.

Emigrant i paidentifikuar: Na e bëre, na e bëre, u pa puna.

Rama: U pa puna ëëë, do votosh PD tani se nuk ke ku shkon padiskutim.

Emigrant i paidentifikuar: Gjënë e bukur e bëre. Premtimin e mbajte.

Rama: Fjalën s’ta dhashë ty, se t’i ske besuar ti je në rregull. E solla, e solla.

Emigrant i paidentifikuar: E mbajte premtimin.