Punësimi i refugjatëve/ Industria gjermane kritikon zyrat e të huajve

Industria gjermane kërkon nga zyrat e të huajve më shumë lehtësime për punësimin e refugjatëve. Pjesërisht zyrat e të huajve e interpretojnë ashpër ligjin, kritikon DIHK. Refugjatëve duhet t’u lehtësohet futja në tregun gjerman të punës, kërkon Dhoma Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë, (DIHK) në një pozicionim të saj të fundit. DIHK pret më shumë … Vazhdoni me leximin e Punësimi i refugjatëve/ Industria gjermane kritikon zyrat e të huajve