Përfundon numërimi në Klos dhe Libohovë, ja rezultatet

Partia Demokratike ka rezultuar fituese në një tjetër qark të vendit. Në Klos, ka rezultuar fituese Partia Demokratike e cila ka marrë 2738 vota, Partia Socialiste 3702 vota dhe LSI me vetëm 171 vota.

Pak minuta më parë u numëruan të gjitha kutitë që nxorën fituese PD-në.

Rezultati

PD. 3738
PS. 3702
LSI. 171

Ndërkohë, ka përfunduar procesi i votimit në Libohovë të Gjirokastrës. Sipas rezultateve në këtë vend fitues ka dalë Partia Socialiste duke u ndjekur më pas nga Partia Demokratike.

Rezultati:

PS ka marrë 1154 vota

PD ka marrë 901 vota

LSI ka marrë 201 vota.