‘Pengu’ i Papa Françeskut: Një paralele mes politikanëve të sotëm dhe Hitlerit

“Nuk është e rastësishme që nganjëherë ringjallen simbolet e nazizmit”. Kështu e ka komentuar gjuhën e dhunës dhe urrejtjes të politikanëve ndaj minoriteteve seksuale dhe etnike Ata i shenjtë Papa Françesku. Ai është treguar i ashpër me politikanët anembanë botës mbi çështjet sensitive, duke hequr një paralele mes tyre dhe Hitlerit. Për të, gjuha e … Vazhdoni me leximin e ‘Pengu’ i Papa Françeskut: Një paralele mes politikanëve të sotëm dhe Hitlerit