Pamjet nga sheshi ‘Skënderbej’ / Gati festa e socialistëve

Partia Socialiste ka nisur përgatitjet për të festën e fitores që do e mbajë sot në orën 18:00 në sheshin “Skënderbej”.

Edi Rama:

“Sot në 18.00, në Sheshin Skënderbej, skuadra kampione e patronazhistëve, koordinatorëve, drejtuesve, deputetëve dhe kush të dojë të na bashkohet për përqafimin e fitores”