Nuk e kishim kuptuar deri më tani, por celulari ka një efekt shumë negativ

Celularët kanë një efekt tej mase negativ!

Për shkak të përdorimit të celularit për orë të tëra, pothuajse gjysma e të rinjve të moshës 18-24 vjeç ndihen më pak produktivë dhe shumë të lodhur.

Shkencëtarët shprehen se përdorimi i telefonit celular shkakton pengesa gjatë përditshmërisë.

Një studim ka treguar se 40.9% e personave mes 18 dhe 24 vjeç dhe 23.5% e atyre mes moshës 25 deri në 29 vjeç vuajnë pasojat e përdorimit të tepruar të celularëve.

Studimi zbuloi se celularët po ndikojnë gjithnjë e më shumë në aspektet e funksionimit të përditshmërisë për shkak të mungesës së gjumit dhe rritjes së shkeljeve të përgjegjësive, shkruan “iconstyle”.