Nga Korça / Braimllari i LSI-së çon në SPAK Niko Peleshin dhe tre të tjerë

Kandidati i LSI në Korçë, Endrit Braimllari ka kallëzuar në SPAK ministrin e mbrojtjes, Niko Peleshi.

Braimllari akuzon për shpërdorim detyre Peleshin së bashku me drejtorët Ilir Bajlozi, Petrika Kolltuçi dhe Artur Qeramixhi.

Ja dokumenti i plotë: