Shqipëria

Nesër dhe pasnesër Tirana pa drita/ Këto zona do të kenë ndërprerje energjie për 7 orë


               Publikuar në : 16:39 - 18/07/19 user tir

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka lajmëruar se në datat 19-20 korrik do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë. Kjo vjen në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, për të cilat do të ketë ndërprerje të energjisë deri në 7 orë në datën 19 dhe 20 korrik.

Konkretisht me 19 korrik energjia do të stakohet në:

9:30-15:00; rruga “Ferit Xhajko”.

09:00-15:00; rruga “Haxhi Hysen Dalliu”.

09:00-16:00; rruga “Myslym Keta”, rruga “Njazi Meka”.

12:00-15:00; rruga “Agallia Tako”, rruga “Agallia Tako”.

09:00-12:00; rruga “Gëzim Kaceli”, rruga “Pandi Stillu”, rruga “Petro Marko”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”.

9:00-11:00; zona Yrshek.

11:00 -15:00; zona Fushë Mëzez.

09:00-14:00; rruga “Ylbere Bylykbashi”, rruga e Kavajës.

09:0013:00; rruga “Ndre Mjeda”.

08:30-14:00; rruga “Ndre Mjeda”, rruga “Kongresi i Lushnjës”.

Ndërsa me 20 Korrik do të stakohet energjia në:

09:00-16:00; rruga “5 Maji”, rruga “Njazi Meka”, rruga “Myslym Keta”.

09:00-12:00; rruga “Selaudin Bekteshi” pranë rrugës “5 Maji”, rruga “Gëzim Kaceli”, rruga “Pandi Stillu”.

09:30-15:00; rruga “Siri Kodra”.

12:00-15:00; rruga “Agallia Tako”.

09:00-13:30; rruga “Kongresi i Lushnjës”.

08:30-14:00; rruga “Kongresi i Lushnjës”, rruga “Ylbere Bylykbashi”.

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT