Në karantinë për herë të tretë, britanikët zbrazin supermarketet (Foto-Video)

Pasi kryeministri Boris Johnson njofoi për mbylljen totale të vendit për herë të tretë, si pasojë e mutacionit të Covid-19, qytetarët britanikë kanë nxituar për të bërë blerje në supermarkete.

Në pamjet e publikuara nga Daily Mail, duket se në disa supermarkete,  më së shumti janë zbazur letrat higjenike dhe ato të kuzhinës.

Fotografitë tregojnë edhe raftet që duken të zbrazura dhe blerësit që largohen me karroca të grumbulluara me sende.

Dyqanet ushqimore dhe dyqanet që shesin mallra thelbësore lejohen të qëndrojnë të hapura gjatë bllokimi duke bërë thirrje që njerëzit të tregojnë kujdes për të tjerët.

Britania e Madhe do të qendrojë e mbyllur deri më 15 shkurt.