“Në 2 javë qeveria dha 52 milionë euro për miqtë”, PD nxjerr fakte tronditëse

Basha ka paralajmëruar se PD do të nxjerrë në dritë fakte tronditëse, pasi këto 2 javë qeveria ka dhënë 52 milionë euro pagesa dhe tendera për miqtë dhe klientët. Kryedemokrati thekson se këto para mund të përdoreshin për paketën e ndihmës social-ekonomike, të propozuar nga PD-ja, për situatën e krijuar nga COVID-19. Ai propozon se … Vazhdoni me leximin e “Në 2 javë qeveria dha 52 milionë euro për miqtë”, PD nxjerr fakte tronditëse