Nadir Çausholli keqpërdori emrin e autorit të Top Story për të shantazhuar Ylli Ndroqin

Top Story i kushtoj rëndësi zarfit të dorëzuar nga Eron Koka. Pjesa e jashtme e zarfit ku ndodhej letra, aty duket emri i dërguesit dhe marrësit të letrës, konkretisht Ministrja e Financave, Anila Denaj. Emri i dërguesit është Endrit Habilaj, me adresë “Rruga 17 Nëntori”, Nr. 20 Mëzez. Kjo adresë përkon me studiot e Top … Vazhdoni me leximin e Nadir Çausholli keqpërdori emrin e autorit të Top Story për të shantazhuar Ylli Ndroqin