PC & Mobile

Na mundonte shumë, ja triku i kursorit që duhet ta dini patjetër nëse keni iPhone


               Publikuar në : 17:11 - 20/11/18 A.F

Çdo iPhone ka funksione të shumta, që ta lehtësojnë çdo procedurë gjatë përdorimit të tij. Megjithatë, shpesh mosdija e këtyre funksioneve e vështirëson përdorimin e tij, duke na lodhur herë pas here.

Një nga këto ‘bezdisje’ është lëvizja e kursorit për selektimin apo ndryshimin e tekstit. Por, ka një zgjidhje për të gjithë ju që ju mundon kjo pjesë.

Mjafton të mbani shtypur butonin “Space”, derisa të zhduket ‘tastiera’ në ekran e më pas mund ta lëvizni lehtësisht kursorin në secilën pjesë të tekstit që ju dëshironi.

Provojeni, është shumë më e thjeshtë seç mendoni dhe do ju lehtësojë punën!


Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT