“More vesh ti”/ Rama mëson kamerierin si të shpërndajë kafet (Video)

Kryeministri Edi Rama, pas takimeve me qytetarë dhe biznese në Shijak, është ndalur për të konsumuar një kafe në një nga lokalet e qytetit.

Rama i tha kamarierit, që në fillim duhet t’u shërbejë grave beqare, më pas të maruarave, burrave, vajzave dhe pastaj burrave të tjerë.

Sipas tij,  radha e kafes është manual mirësjelljeje për kamarierët.

“More vesh ti? Ashtu…grave në fillim, grave beqare në fillim, pastaj të martuarave, pastaj vajzave, pastaj burrave. Dhe tek burrat, të martuarëve në fillim, beqarëve në fund.”, tha Rama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edi Rama (@ediramaal)