Minutë pas minute / Balluku: Nisin nga ky moment të ulen avionët në pistë

Ministrja Belinda Balluku në një deklaratë për mediat ka thënë se janë marrë të gjitha të dhënat për të bërë një ekzaminim më të thellë të kësaj situate.

Në bashkpunim me grupet e punës së Aeroportit të Rinasit në pisë nga ky moment do të fillojnë të ulen të gjithë ata avionë që futen tek fluturimet esenciale (diplomatike, ushtarake, shëndetësore).

Nga nesër nisin fluturimet komerciale dhe ato për qytetarët.