Miley Cyrus: “Në karantinë ndjehem më shumë e lidhur me njerëzit”

Miley Cyrus ka vendosur të përdorë periudhën e karantinës për të reflektuar në lidhjet midis njerëzve.

Në shtëpi si shumë kolegë të saj për të bërë pjesën e tyre në luftën kundër COVID-19, Miley shfrytëzoi një intervistë për Apple Music për të përhapur mendimet e saj.

“Normalisht ne jemi shumë pak të vëmendshëm ndaj njerëzve që hapin derën dhe na thonë: ‘Mirëmëngjes, si jeni? Kush e di se çfarë do të jepnim tani qe në vend të kësaj, te ishim të sigurt të hapnim derën për dikë, tani përkundrazi , kur bëjmë këtë gjest, mendimi ynë i parë është: ‘Ku është doreza ime? Qëndro një metër e gjysmë larg meje. ”
“Dhe kështu ne ndiejmë mungesën e lidhjes njerëzore. Më mungon të hap derën për dikë dhe më mungon që dikush të hap derën për mua ”.

Sidoqoftë, pikërisht gjatë këtij momenti të distancës sociale, këngëtarja ka rizbuluar marrëdhëniet njerëzore:

“Por në këtë periudhë mund të them që kam pasur një lidhje më të madhe me njerëzit, tani që jam duke ushtruar distancim shoqëror në krahasim me kohën kur isha e lirë. Kam vendosur që gjithçka që jam duke mësuar në këtë moment e mbyllur brenda shtëpisë ta mar me vete kur dalja jashtë të jetë bërë përsëri e sigurt “.