Milan / Kostakurta për Donarumën : “e puth fanellën për çfarë?”

“Nuk mund të futem në kokën e Donnarummës. Edhe ne kemi pasur agjentë të aftë dhe të mirë. Dhe ne kemi vendosur të qëndrojmë në Milano pa shumë polemika. Bëmë më pak sesa mund të bënim, por qëndruam. E gjitha më duket shumë e qartë. Nuk më pëlqen sjellja e Raiolës.

Por atëherë a është sjellja e Raiolës apo e vetë Donnarummës?

Puth fanellën … e puth fanellën për çfarë? Unë jam i zakoneve të vjetra. Ndoshta në atë moment është dashuruar me ekipin. Po më vonë do të puthësh fanellën pasardhëse? Nuk arrij dot ta kuptoj. Unë do të preferoja më pak puthje, por më shumë demonstrime ».

Alessandro Costacurta -në fjalën e tij gjatë ‘Sky Calcio Live’ dje-  /T.Kotorri/