Meta: Brenda PS-së ka nisur lufta e madhe për të marrë votat e njëri-tjetrit

Ilir Meta:

“U bëj thirrje kandidatëve të LSI në Fier të mos bien pre e provokimeve të Policisë Bashkiake për çështjen e banderolave dhe ta tejkalojnë me urtësi këtë moment. Ndërsa po u prek një votë ditën e votimeve t’i mprehin cfurqet, se si gratë trime të Libofshës do t’i ndjekim këmba këmbës horrat, nëse nuk kanë kuptuar gjë akoma”

***

“Unë takohem me gjithë Shqipërinë. Zero subjekte të OFL takoj. OFL do fillojë punën me një ritëm të paparë më 26 prill. Asnjë ligj i reformës në drejtësi nuk do të preket, do të punohet me ligjet e tij. Çdo gjë do të bëhet siç do ai, të mos mërzitet fare”

***

“Nuk preket vota e opozitës. Ata jo vetëm që kanë detyrë të mbrojnë votën e qytetarëve shqiptar, por ata kanë për detyrë të mbrojnë edhe votat si do ti japin populli edhe për kandidat3ët e PS. Pasi të përfundojë numërimi për partitë, ekziston rreziku të nënvlerësohet procesi tjetër që është i rëndësishëm. Do të zgjasë numërimi më shumë seç duhet, por kam informacione që brenda PS ka nisur lufta e madhe për të marrë votat e njëri-tjetrit, pasi e dinë sepse përfshirja e emrave në listë ka qenë për qëllime të tjera. Çdo votë duhet të dali siç e ka dhënë qytetari. Kjo është e vetmja rrugë që të shpëtojmë imazhin e këtyre zgjedhjeve. I druhem lodhjes. Është proces i lodhshëm numërimi, kërkon përqendrim, kujdes, ata që kanë marrë përsipër detyrën duhet të jenë të përqendruar 101% për numërimin. Mos të vijnë marifetxhinjtë që kanë nisur të blejnë vota brenda kandidatëve të tyre”