Ekonomi

Luhatjet e kursit të këmbimit, 3 maj 2019

               Publikuar në : 08:07 - 03/05/19 M. S

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, për sot 3 maj 2019. Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor.

Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit, në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

 

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT