Live / Vijon numërimi, ja rezultati dhe mandatet deri më tani

Deri tani (ora 08:50) janë numëruar fletët e votimit të 4691 Qendrave të Votimit në të gjithë vendin dhe rezultati është në favor të Partisë Socialiste me 48.6%, e ndjekur nga PD me 39.4%, LSI me 6.9%.

PS-676484 vota

PD-548223 vota
LSI-96143   vota
PSD- 31159 vota

Në mandate, PS merr 73, PD 59, LSI 5 mandate dhe PSD 3.