Kryeministri rus infektohet me koronavirus

Kryeministri rus është diagnostikuar me koronavirus. Mikhail Mishustin e ka njoftuar lajmin gjatë një video-takimi me presidentin Vladimir Putin, të transmetuar në kanalin televiziv shtetëror “Russia 24”.

54-vjeçari është izoluar dhe përkohësisht është larguar nga puna e tij. “Unë duhet të qëndroj në izolim dhe të ndjek urdhërat e mjekëve. Kjo është e nevojshme për të mbrojtur kolegët e mi”, ka thënë ai.

Vladimir Putin mësohet se ka nënshkruar një dekret, për të emëruar zevendës kryeministrin e parë Andrei Belousov.