Kosovë, transporti publik do të jetë falas për 1 muaj

Nga dita e nesërme, qarkullimi me autobusët urban në do të jetë falas për të gjithë qytetarët e Kosovës për një muaj.

Lajmi është bërë i ditur nga kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, me anë të një postimi në rrjetin social, Facebook.

Gjithashtu, Ahmeti ka thënë se të gjitha rregullat dhe masat mbrojtëse kundër COVID-19 mbeten në fuqi dhe janë të detyrueshme për këdo që përdor këtë lloj transporti.

“Qarkullimi me autobusët e Trafikut Urban do të jetë falas për të gjithë qytetarët për një muaj rresht, duke filluar nga nesër 1 dhjetor. Zbatimi i të gjitha rregullave dhe masave mbrojtëse kundër #covid19 mbeten në fuqi dhe janë të obligueshme për secilin që udhëton me këta autobusë”, shkruan Ahmeti.