Shëndeti

A u bëtë gati për plazh? Ja kur është koha ideale për tu depiluar


               Publikuar në : 11:25 - 25/06/19 M. S

Një ndër problemet që hasin femrat, është depilimi. Periudha e plazhit ka kleçkat e veta, e ndërsa depilimi në format nga më të ndryshmet mund të sjell infeksione nëse kujtoheni në çastet e fundit.

Për të shijuar rrezet e diellit, duhet që të merrni masat paraprakisht, dhe të mos depiloheni në minutën e fundit. Kjo do të sjellë skuqje të lëkurës e deri në infeksion.

Nëse planifikoni të shkoni me pushime, ju duhet të depiloheni 48 orë përpara, për t’i dhënë kohë poreve tuaja për t’u mbyllur dhe çdo skuqje duhet të qetësohet.

 

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT