“Komandantët ushtarak të NATO-s dhe UÇK-ja, janë afër një marrëveshjeje për integrimin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në forcën paqeruajtës e NATO. Senatori nga radhët e demokratëve i tha gazetës Fox News Sunday, se gjeneral lejtnanti britanik Sir Majk Jakson ka paralajmëruar se një pjesë e UÇK-së do të mund të integrohet në KFOR, nën kontrollin e tij, dhe me përgjegjësi për çështje civile”, thuhet në artikull.