Katar 2022, Grupi H më i ekuilibruari i kualifikueseve?

Ndoshta do të jetë grupi më i ekuilibruar në kualifikueset e Kupës së Botës ‘Katar 2022’ dhe për shkak se Rusia humbi ndeshjen e fundit kundër Sllovakisë.

6 pikë në 3 ndeshje, 3 prej të cilave me Maltën, ishin thelbësore: megjithatë, mbetet një shije e hidhur në gojë të mos qenit në gjendje për të marrë të paktën një pikë në këtë lojë: një barazim sigurisht nuk do të kishte qenë një vjedhje, në fakt do të konsiderohej e merituar.

Grupi tani përfshin Kroacinë dhe Rusinë me 6 pikë, Sllovakia në kuotën 5, Qipron me 4 dhe Slloveninë me 3. Duke mbetur pas Malta me 1 pikë, duke i marrë Sllovakisë këtë pikë të çmuar. Me pak fjalë, do të shohim disa përballje të luftuara! Në shtator, mbani një sy nga Rusi – Kroaci, hakmarrja e asaj çerek finaleje të famshme të 2018-ës …