Infermieri pas një viti në kujdesin intensiv: Jam plakur shumë

“Unë jam një infermier në një njësi të kujdesit intensiv. Këto dy foto i ndan vetëm një vit. Mendoj se ndryshimi i jashtëm është i dukshëm, ju as nuk mund ta imagjinoni se si është ai i brendshëm, është edhe më keq.

Në foton e parë që ishim në fillim të emergjencës, unë denoncova mungesën e personelit të specializuar dhe me përvojë. E mbaj mend shumë mirë, me sa duket kanë kaluar dekada dhe sot unë zgjohem me makthe », shkruan infermieri Victor Aparicio, infermieri spanjoll në një postim në Twitter.