IKMT nis shembjen e ndërtimeve pa leje në Tale të Lezhës

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit sapo ka nisur aksionin për shembjen e ndërtimeve pa leje në Tale, Lezhë.

IKMT bëri me dije se do të prishë 17 objekte me funksione garazhe, rulo, “beach bare”.

Kujtojmë se para pak ditësh, kryebashkiaku i Lezhës Pjerin Ndreu kundërshtoi hapur vendimin e qeverisë për shembjen e ndërtimeve pa leje në fillim të sezonit.

Ai i mëshoi faktit se këto aksione duhet të jenë të koordinuara mes qeverisë dhe pushtetit lokal.