“Fshinë gjurmët, hoqën rrobat dhe pinë cigare”, gazetarja flet për Jani Prengën

Gazetarja Klodiana Lala ka folur mbrëmjen e sotme në “Opinion”, për pamjet ku tregohet vrasja e Jani Prengës. Ajo ka deklaruar se personat që akuzohen dhe shfaqen në pamjet e publikuara duke nxjerrë trupin e Jani Prengës nga furgoni i bardhë, kanë vepruar me një qetësi të tmerrshme. Madje Lala zbuloi ndër të tjera se … Vazhdoni me leximin e “Fshinë gjurmët, hoqën rrobat dhe pinë cigare”, gazetarja flet për Jani Prengën