FOTOT/ Si do të duket bota pas COVID-19

Në një kohë kur shkencëtarët po vijojnë përpjekjet për gjetjen e një vaksine kundër koronavirusit, njerëzimi po përgatitet që të përshtatet me një realitet krejtësisht të ri.

Teksa pandemia vijon që në shumë shtete të jetë “nëpërkëmbë”, qytetarët s’kanë rrugëzgjidhje tjetër veçse të mësojnë t’i shmangen dhe të parandalojnë infektimin me COVID-19.

Ndërsa shumë vende po lehtësojnë kufizimet dhe masat e izolimit, banorët po u kthehen hapësirave dhe vendeve të vjetra që frekuentonin, por këtë herë më të mbrojtur dhe të kujdesshëm se më parë.

Ekspertët kanë njoftuar se edhe pasi të parandalohet koronavirusi, rreziku i një valë të re të infektimit do të mbetet për aq kohë sa një vaksinë nuk është e disponueshme.

Nga plazhi tek palestrat, më poshtë po sjellim disa foto sesi mund të duket bota në të ardhmen, sipas BBC: