Edhe Cristiano Ronaldo përshtatet: Georgina i pret flokët në shtëpi

Cristiano Ronaldo-s me siguri i ka munguar shumë futbolli, por si të gjithë të tjerët është në shtëpi duke pritur momentin për t’u rikthyer në fushë.

Por ne e dimë gjithashtu që lojtari i Juventusit kujdeset për pamjen e tij fizike, veçanërisht për flokët.

Dhe kështu, në këtë moment të përgjithshëm të karantinës, pa berber në dispozicion, si ja bën kampioni Portugez? E thjeshtë: është partnerja e tij, Georgina Rodriguez e cila ja pret flokët sulmuesit te Juventusit.