Ekonomi

Ecuria e tregut valutor për sot


               Publikuar në : 15:05 - 02/07/19 M. S

Kursi i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë sot, 2 korrik 2019. Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit.

Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor.

Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë, me partnerët e saj tregtarë.

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT