Dënohet me 35 vite burg ish-gardisti që vrau bashkëshorten në 2019-ën

Ngjarja ka ndodhur dy vite më parë, më saktë më 12 shkurt 2019.

Por sot, Gjykata e Tiranës ka dënuar me 35 vite burg ish-gardistin Alket Arapaj, i pandehur për vrasjen e gruas së tij, Evelina Seferaj.

Arapaj e vrau bashkshorten e tij me armën e shërbimit pasi ishte xheloz kashi saj.

Ngjarja bëri bujë në vitin 2019 dhe tani, dy vite më pas vjen dhe vendimi i Gjykatës.