COVID-19/ Aeroporti “Nënë Tereza” njoftim të rëndësishëm për qytetarët

Aeroporti “Nënë Tereza” njofton të gjithë qytetarët se duke filluar nga data 23 mars 2020 do të ndërpriten të gjitha fluturimet, përveç kompanisë “Air Albania” “që vazhdon të fluturojë për dhe nga Stambolli.” “Në përpjekje për të parandaluar përhapjen e koronavirusit (COVID-19), sipas njoftimit të Autoritetit të Aviacionit Civil duke filluar nga data 23 Mars … Vazhdoni me leximin e COVID-19/ Aeroporti “Nënë Tereza” njoftim të rëndësishëm për qytetarët